Web onderhoud

Heb je al een mooie website en wil je er wat aanpassingen aan laten doen? Of wil je een betrouwbare partner die met je meekijkt om het niveau van je website op peil te houden? Een team van experts staat dag en nacht voor je klaar om je te helpen bij deze uitdaging. Wij bieden deze dienst aan in twee vormen: op uurbasis of op abonnementsbasis. Bij het vrijblijvende intakegesprek helpen we je een keuze te maken tussen die opties.

Hieronder leggen we je haarfijn uit wat we voor je kunnen betekenen.

Up-to-date houden

Het is belangrijk om je website te vernieuwen aan de hand van nieuwe updates voor plugins/extensies en thema’s. Ook helpen we bij het updaten van je website als er nieuwe wet- en regelgeving is voor jouw sector.

Bij deze vorm van web onderhoud raden wij het aan om een abbonement af te nemen. 

Aanpassingen aan je huidige website

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om je huidige website aan te passen? Dan ben je bij Finary aan juiste adres. Je kunt ons dagelijks binnen kantooruren bereiken voor aanpassingen aan je website.

Voor deze vorm van web onderhoud raden wij het aan om op uurbasis een overeenkomst te sluiten.

Verbeteren van je huidige website

Heb je last van een website die niet de resultaten behaalt die je zou willen behalen? Ons team van marketeers en developers kijkt met je mee en ontwikkelt een actieplan om je website te verbeteren. Zo behaal jij je doelen!

Een website is een levend organisme, daarom is het belangrijk om te blijven verbeteren. Om die reden raden wij het aan om een abonnement af te nemen op deze vorm van web onderhoud.

Ready?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een vrijblijvend intakegesprek. 

Heb je nog geen website?

Ook dit kunnen we voor je regelen! Je kunt ons een volledige website laten maken die voldoet aan jouw wensen en aan de wensen van je klanten.