39graden

Voor dit jongerenplatform hebben wij een frisse, moderne en speelse website mogen ontwerpen en ontwikkelen. Ook hebben wij meerdere op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld om de gebruikservaring te verhogen.

Bezoek de website hier.

Bezoekers in één kwartier? Geen probleem.

3D animatie

Web design

Development

Efficiënt en op maat gemaakt.

De website is gericht op jongeren. Om deze doelgroep goed te kunnen bereiken, moet de website efficiënt en interessant zijn om de aandacht van deze groep goed te kunnen behouden.

Ook is de website op een andere manier efficiënt gemaakt. De website moet namelijk grote bezoekersaantallen aankunnen voor een korte periode. Dit is zeker gelukt. Tijdens het eerste kwartier dat de website live was, ontving 39graden al ruim 380 bezoekers. Zonder enige problemen.

Opvallende functies:

✍🏼 Aanmeldsysteem voor projecten met overzichtelijke aanmeldlijst voor de organisatie
📅 Agenda voor aankomende projecten en gebeurtenissen
🎭 Afgeschermde omgeving voor leden
⏭ Geanimeerde 3D iconen die reageren op bewegen van de muis van de gebruiker

gigabyte aan data verkeer in één kwartier. Zonder problemen.

Ons krachtige Finary Content Delivery Network.

Om de snelheid, kwaliteit en bereikbaarheid van de websites van onze klanten te garanderen hebben wij ons eigen Content Delivery Network (CDN) ontwikkelt. Deze hebben wij bij de website van 39graden gebruikt om alle zware onderdelen van de website in te laden, waaronder de website op de homepagina. Met wat slimme technieken, zorgen wij er op die manier voor dat de video vrijwel meteen inlaadt. Ook kunnen er hierdoor veel meer bezoekers gebruik maken van de website zonder vertragingen. In het eerste kwartier dat de website live was, verbruikte de gebruikers ongeveer 4 gigabyte aan data. Dat staat ongeveer gelijk aan een film van twee uur.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.